Bureau for Inatsisartut søger en ny servicemedarbejder



Bureau for Inatsisartut søger en servicemedarbejder til betjening af medlemmer af Inatsisartut og Bureau for Inatsisartuts øvrige afdelinger.

 

Er du serviceminded? Kan du tale med alle? Kan du ikke lade være med at tage initiativ og ansvar? Og er du ikke bange for skæve arbejdstider? Så er du måske lige den person, som vi leder efter til den ledige stilling som servicemedarbejder i serviceafdelingen.

 

Som servicemedarbejder i serviceafdelingen skal du være kontaktperson for Inatsisartutmedlemmerne og Bureauets medarbejdere i forbindelse med administrative og praktiske spørgsmål og forhold. Du vil bl.a. skulle hjælpe med håndtering af lokaleforhold for medlemmerne, partisekretariaterne og bureauet samt varetage en bred vifte af administrative opgaver. Derudover forventes det, at du hjælper med de mange praktiske opgaver i dagligdagen. 


Serviceafdelingen har til opgave at varetage en lang række praktiske og administrative forhold af betydning for Inatsisartutmedlemmernes og bureauets ansattes daglige arbejde.

 

Serviceafdelingen skal bl.a. tage sig af:

-       lokaleforhold for medlemmerne, partisekretariaterne og bureauet

-       Indvendig vedligeholdelse og rengøring af bygningerne,

-       Kopiering og omdeling af dokumenter og bilag til Inatsisartuts medlemmer i såvel elektronisk form som på papir

-       Indkøb

-       Forplejning til møder

-       Bureauets journalfunktion

-       Velkomst og klargøring af lokaler og materialer for nye medarbejdere

-       Sikre at Inatsisartut og vores lokaler altid er præsentable

-       Rekvirere håndværkere, flyttefolk o.l.

-       Servicering af kaffemaskiner

-       Arrangere personalearrangementer

 

Opgaverne løses dels internt, dels med assistance fra eksterne parter.
Eksempelvis vil du skulle rekvirere flytteflok, håndværkere og have den løbende dialog med rengøringspersonalet.

 

Serviceafdelingen er aktuelt normeret til 3 personer, hvortil kommer 2 medhjælpere under Inatsisartuts samlinger. Alle i serviceafdelingen refererer til Bureauets HR & Administrationschef.

 

Du vil skulle bidrage aktivt og konstruktivt til fastlæggelse af arbejdsgange, stillingsbeskrivelser, vagtplaner m.v.

 

Personlige egenskaber:
Du er udadvendt, samarbejdsvillig, serviceminded og i stand til at holde styr på flere forskellige opgaver på én gang. Du kan arbejde selvstændigt og besidder gode koordineringsevner. Du besidder en personlig robusthed og er ikke bange for at sige nej. Derudover skal du have lyst til en arbejdsdag, der består af en blanding af administrative og praktiske opgaver.

 

Du har god brugererfaring med brug af Microsoft Office (Word og Excel) og Outlook. Erfaring med journaliseringssystemer vil være en fordel, men er ikke et krav.


Du kommer til at indgå i en mindre organisation, hvor input og forslag til optimering gerne modtages. Du er energisk og har lyst til at bidrage i hverdagen med godt humør.  Der lægges vægt på relevant arbejdserfaring fra tidligere ansættelser og relevant uddannelsesmæssig baggrund. Dog stilles der ingen specifikke krav til dit uddannelsesniveau.

 

Ansættelsesvilkår:
Du bliver ansat på individuel kontrakt og afhængigt af kvalifikationer og erfaring. Stillingen indebærer en rådighedsforpligtelse udenfor normal arbejdstid, da der navnlig under samlingerne er en del overarbejde. Dette aflønnes særskilt.


Opstart efter aftale - dog gerne 1. november.

 

Der kan anvises umøbleret bolig, for hvilken der betales husleje efter gældende regler. Fra- og tiltrædelsesrejse samt eventuel bohaveflytning sker på vilkår svarende til gældende overenskomster/aftaler.

 

Ansøgning:
Ansøgningsfristen er den onsdag den 27. september 2023.

Send hurtigst muligt din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse bilagt kopi af eksamensbeviser m.v. til:

 

Bureau for Inatsisartut

Postboks 1060, 3900 Nuuk Grønland

eller pr. mail til inatsisartut@inatsisartut.gl   

 

Hvis du vil vide mere:

Du kan læse mere om Inatsisartut og Bureau for Inatsisartut på www.inatsisartut.gl

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Journalmedarbejder David Lynge-Frederiksen på telefonnr. 34 61 33 eller e-mail dafr@ina.alla.gl