Dagsorden

11. mødedag, tirsdag den 16. oktober 2012, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 121
Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2012 om ændring af inatsisartutlov om Greenland Oil Spill Response A/S. (Rettelse af § 11, stk. 4, i den grønlandske lovtekst)
(Formand for Naalakkersuisut)

Imm./pkt.: 59
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at arbejde for at tilsikre, at regelsættene, som regulerer den kommunale virksomhed, ikke afskærer kommunerne fra lovligt at drive underskudsgivende fællesvaskerier i de byer, som ikke længere har fællesvaskerier, efter A/S Boligselskabet INI lukkede deres offentlige vaskerier.
(Medlemmer af Inatsisartut Ruth Heilmann & Anders Olsen, Siumut)

Imm./pkt.: 141
Ændringsforslag fra Naalakkersuisut vedtaget.
Forslag til Inatsisartut-beslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at gøre 2013 til et særligt indsatsår mod voldtægt.
(Medlem af Inatsisartut Astrid Fleischer Rex, Demokraterne)

Imm./pkt.: 173
2. beh. FM13
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut til at arbejde for at indføre årligt tilskud på 500.000 kr. fra landskassen til det nationale hundeslædevæddeløb "Avannaata Qimussersua"
(Medlemmer af Inatsisartut, Siverth K. Heilmann og Knud Kristiansen, Atassut)

Imm./pkt.: 154
2. beh. FM13
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut på FM2013 pålægges at fremsætte et forslag til ændring af Inatsisartutlov nr. 10 af 22. november 2011 om fordeling af midler fra visse spil, således at der inden fordeling af midlerne til breddeidræt jfr. § 1, stk. 1, nr. 1, konkret øremærkes 1 mio. kr. årligt fra og med 2013 som støtte til Kalaallit Nunaanni Qimussertartut Kattuffiat for at sikre bevarelsen af hundeslædekørslen som en vigtig del af vort lands unikke kulturelle og historiske arv.
(Medlem af Inatsiartut Aleqa Hammond Siumut)