Dagsorden

3. mødedag, torsdag den 3. marts 2011, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 91
Forslag til Inatsisartutbeslutning om Grønlands Selvstyres udtalelse til Anordning for Grønland om ikrafttræden af lov om visse forbrugeraftaler.
(Medlem af Naalakkersuisut for Erhverv og Arbejdsmarked)

Imm./pkt.: 40
2.beh. EM2011/21
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut ved offentlige anlægs- og renoveringsopgaver (offentligt byggeri), hvortil offentligheden har adgang eller i bygninger som anvendes af et betydeligt antal ansatte, på-lægges at afsætte minimum 1 % af anlægssummen til såvel indvendig som udvendig kunstnerisk udsmykning af byggeriet. Beløbet skal være afsat på et særskilt projektnummer og fremgå af de årlige forslag til Finansloven.
(Medlem af Inatsisartut Jane Petersen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 35
2. beh. EM 2011/19
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at ændre Landstingslov nr. 7 af 11. april 2003 om ligestilling af kvinder og mænd således, at der ved udpegning til bestyrelser, repræsentantskaber eller tilsvarende kollektiv ledelse sikres en ligelig fordeling af kvinder og mænd blandt de af Naalakkersuisut udpegede.
(Medlem af Inatsisartut Naaja Nathanielsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 67
2.beh. EM 2011/28
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut til, at afsætte kr. 200.000 fra landskassen til køb af grønlandske madvarer for grønlandske patienter der på grund af sygdomme der ikke kan behandles i Grønland opholder sig til behandling i patienthjemmet Brønshøj og Rigshospitalet.
(Medlem af Inatsisartut Doris Jakobsen, Siumut)