Dagsorden

10. mødedag, torsdag den 11. oktober 2012, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 80
Forslag til Inatsisartutbeslutning om Grønlands Selvstyrets udtalelse til ikrafttræden for Grønland af lov om ændring af retsplejelov for Grønland (Ændring af retskredsene i Grønland m.v.)
(Medlem af Naalakkersuisut for Indenrigsanliggender, Natur og Miljø)

Imm./pkt.: 139
Ændringsforslag fra Kultur-, Uddannelse-, Forskning- og Kirkeudvalget er vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at fremlægge en redegørelse om mulighederne for, at lærerne i folkeskolen tilbydes bedre efter- og videreuddannelsesforløb, som fremadrettet kan give dem bedre kompetencer og muligheder til at undervise på linjefagsniveau særligt i fagene matematik, engelsk, fysik/kemi og naturfag. Redegørelsen skal fremlægges for Inatsisartut på forårssamlingen 2013.
(Medlem af Inatsisartut Andreas Uldum, Demokraterne)

Imm./pkt.: 23
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges, at arbejde for obligatoriske forebyggende hjemmebesøg til alle ældre over 65 år.
(Medlem af Inatsisartut Olga P. Berthelsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 61
Ændringsforslag fra Naalakkersuisut vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at arbejde for implementering af FN's konvention om rettigheder for personer med handicap samt at opgaven med at fremme, og overvåge gennemførelsen af konventionen varetages af Viden- og Rådgivningscenter for handicap (IPIS). Inatsisartut modtager en årlig beretning om udviklingen på området.
(Medlem af Inatsisartut Karl Lyberth, Siumut)