Dagsorden

10. mødedag, onsdag den 23. marts 2011, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 11:00 til 12:00. (Jvf. § 37 stk. 5.)
()

Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 89
Forslag til Inatsisartutbeslutning om Grønlands Selvstyres udtalelse til Anordning for Grønland om ikraftsættelse af ændringer af renteloven og erstatningsansvarsloven.
(Medlem af Naalakkersuisut for Erhverv og Arbejdsmarked)

Imm./pkt.: 48
2.beh. EM2011/24
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges senest til FM12 at fremlægge en udliciteringsanalyse, der skal afdække de potentielle økonomiske og administrative gevinster ved at udlicitere opgaver, som i dag varetages af Grønlands Selvstyre og de Selvstyreejede selskaber. Analysen bør tillige sigte på at definere og udpege mulige opgaver og serviceydelser, som kan udlægges til privat frem for offentlig opgaveløsning, og sætte værdi på den mulige besparelse, der kan opnås herved, således at arbejdet kan indgå i finansloven for det efterfølgende år.
(Medlem af Inatsisartut Niels Thomsen, Demokraatit)

Imm./pkt.: 73
2.beh. EM 2011/34
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut til forinden FM12 tværdepartementalt at undersøge hvorvidt næringsloven giver en af lovgiver utilsigtet mulighed for at oprette stråmandsvirksomheder, som kan misbruges til kapitaludførsler fra Grønland og spekulative transfer pricing arrangementer, herunder tynd kapitalisering, med samlet henblik på at fremsætte et korrigerende forslag til Inatsisartutlov om ændring af Næringsloven.
(Medlem af Inatsisartut Kim Kielsen, Siumut)

Imm./pkt.: 38
Forslag til forespørgselsdebat om, at der på baggrund af den nye kommunale struktur gives de tidligere kommuner mulighed for at opnå mindst én plads som kredsmandat eller en betegnelse som geografisk repræsentant.
(Medlem af Inatsisartut Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 47
Forslag til forespørgselsdebat om, hvorledes misbrugsbehandler uddannelsen kan gennemføres på grønlandsk i samarbejde med de allerede eksisterende danske misbrugsbehandleruddannelser.
(Medlem af Inatsisartut Astrid Fleischer Rex, Demokraterne)