Dagsorden

8. mødedag, torsdag den 17. marts 2011, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 11:00 til 12:00. (Jvf. § 37 stk. 5.)
()

Imm./pkt.: 97
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Inatsisartut tilslutter sig Vestnordisk Råds rekommandation nr. 3/2010, rekommandationen lyder som føl-ger:
Vestnordisk Råd foreslår Islands regering, Færøernes Landsstyre og Grønlands regering Naalakkersuisut, at etablerer en arbejdsgruppe, gerne med deltagelse af Nordisk Atlanterhavssamarbejde (NORA), til at udarbejde forslag til styrkelse af infrastrukturen indenfor fly- og skibstrafikken i Vestnorden.
(Delegationsformand Josef Motzfeldt)

Imm./pkt.: 56
2. beh. EM 2011/25
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges til EM12 at ændre Inatsisartutlov nr. 11 af 2. december 2009 om indhentning af tilbud i bygge- og anlægssektoren, således at fagentrepriser gives en fortrinsstilling i forbindelse med offentligt udbud, og der derved sikres en øget tilvejebringelse af praktikpladser.
(Medlem af Inatsisartut Knud Fleischer, Kattusseqatigiit Partiiat)

Imm./pkt.: 98
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Inatsisartut tilslutter sig Vestnordisk Råds rekommandation nr. 4/2010, rekommandationen lyder som følger:
Vestnordisk Råd henstiller til Islands regering, Færøernes Landsstyre og Grønlands Selvstyre, at etablere et samarbejde om forvaltningen af landenes fælles fiskebestande. Landenes regeringer opfordres også til, at samarbejde omkring forberedelserne til forhandlinger og samarbejde med øvrige lande der vedrører forvaltningen af fælles fiskebestande.
(Delegationsformand Josef Motzfeldt)