Kulturnatten i Landstinget 2006

25.01.2006

Program for Kulturnatten i Landstinget

Kulturnat i Landstinget lørdag den 28. januar 2006 fra kl. 19.00 til 22.00.

 

En oplevelse som med garanti vil overraske, inspirere og imponere!

 

Landstinget vil gerne byde små og store natteravne velkommen på Kulturnatten i Grønlands Landsting. Landstinget åbner igen i år dørene for Nuuk kulturnat. Det sker lørdag den 28. januar fra kl. 19:00 - 22:00.

 

Sidste år benyttede flere hundrede gæster sig af muligheden for på egen hånd at opleve folkestyrets arbejdsplads indefra og møde politikere fra Landstingets partier. Også i år forventer Landstinget at trække fulde huse.

 

Der vil være mulighed for at se Landstingssalen, stå på talerstolen, sidde på din yndlingspolitikers plads eller måske få en snak med en politiker. De politiske partier inviterer til "åbent hus". 

 

Drømmer du om at stå på en talerstol med en stor skare af opmærksomt lyttende folk som publikum? Så er her chancen. På kulturnatten kan talerstolen blive din.

 

I Landstingets Kaffestue, politikernes stue serveres kaffe, te og lidt mundgodt. Der vil være rundvisninger hver halve time på grønlandsk/dansk med informationer om arbejdet i Landstinget og kunsten, der udsmykker Landstingets lokaler.

 

Test din viden om demokrati, politik og Landstingsarbejde. Spørg juristen: Få et hurtigt, præcist og neutralt svar på spørgsmål om grønlandsk lovgivning  -  få for eksempel et indblik i lovgivningspro­cessen fra fremsættelse af lovforslag til 3. behandling. Alle medarbejdergrupper i Landstingets administration vil være repræsenteret og stå til rådighed for en snak om arbejdet i Landstinget.

 

I Landstingets mødelokaler vil der være filmfremvisning fra Ungdomsparlamentet samt slide show om demokrati med en tilhørende konkurrence med præmier.


Landstingssalen og kaffestuen er udsmykket med smukke malerier, som mange har set på TV. På kulturnatten kan gæsterne få udleveret en kortfattet kunstguide, der fortæller om de vigtigste kunstværker, så publikum selv kan gå på opdagelse.

 

Kom og oplev politikernes arbejdsplads - og test din viden: Der er fem flotte præmier på højkant.

 

Mere information om program:

www.nanoq.gl

 

Kontaktinformation:
Udvalgssekretær

Anja Hynne Nielsen

Tlf.: 34 53 51 eller 48 61 62

E-mail: ahni@gh.gl