Besøg Inatsisartut

Inatsisartut er åbent for offentligheden, og der er mulighed for at komme på besøg som gruppe eller enkeltperson. Et besøg i Inatsisartut kan ske på forskellige måder afhængig af besøgets tidspunkt og formål.

 

Besøgende skal registreres ved ankomst i receptionen. Ved registreringen angives den besøgendes hjemland. Herefter udleveres et besøgsmærke, som skal bæres synligt under hele besøget. Besøgsmærket skal afleveres til personalet ved rundvisningens afslutning.

 

Kontakt Bureauet for Inatsisartut:

e-mail: ina@ina.gl

Telefon: +299 34 50 00


Gratis rundvisning i mødefri perioder

Udenfor Inatsisartuts samlinger tilbydes der gratis rundvisninger hver dag. Kontakt Bureauet for Inatsisartut for at høre nærmere om mulighederne for rundvisninger på engelsk.

 

Sprog: Grønlandsk eller dansk. Engelsk efter særlig aftale. 

 

Mandag – Fredag: Starter kl. 13 uden forudgående aftale (ca. 30 min.)

 


Under samlingerne

Der tilbydes ingen rundvisninger under Inatsisartuts samlingerne, men der er mulighed for at overvære debatten i Salen. Hvis der er tale om en større antal personer, kontakt Bureauet for Inatsisartut.

 

Mandag – Torsdag: Starter kl. 11

 


På kulturnatten

Inatsisartut har siden 2001 holdt åbent hus i Inatsisartut på Kulturnatten i Nuuk, som afholdes hvert år i slutningen af januar måned.

 

Denne begivenhed giver befolkningen mulighed for at få et uformelt indblik i politikernes arbejde, hvad administrationen arbejder med, og for at få et indtryk af de fysiske rammer i Inatsisartut. Kulturnatten bliver annonceret på Inatsisartuts hjemmeside og i Nuuk Ugeavis.

 


Skoleelever og studiegrupper

Skoleelever fra niende klasse og opefter, universitetsstuderende eller studerende på andre videregående uddannelsesinstitutioner samt grupper med minimum 6 deltagere kan træffe individuelle aftaler om en rundvisning. Der tilbydes ikke rundvisninger for børnehaver eller skoleelever der endnu ikke har fuldført det 8. klassetrin, men der er mulighed for at aftale en tid for at se Salen.
Kontakt Bureauet for Inatsisartut for at aftale om en rundvisning og en nærmere præsentation af Inatsisartuts arbejde.

 

Besøget i Inatsisartut bliver mere udbytterig, hvis eleverne og studerende på forhånd har informeret sig lidt om Inatsisartut og demokrati.
Klik her for at læse mere om Demokrati.