Landstingets Infrastruktur- og Boligudvalg og Landstingets Familieudvalg i Paamiut

06.06.2006

Medlemmer fra Landstingets Infrastruktur- og Boligudvalg og

Landstingets Familieudvalg sejler den 6. juni 2006 til Paamiut

 

Medlemmer fra 2 af Landstingets udvalg realiserer i dagene den 7.-8. juni et fælles orienteringsbesøg med Paamiut som centrum.

 

Medlemmerne udnytter personsammenfaldene i udvalgene og gennemfører med inspirerende bistand fra Paamiut kommune et bredt sammensat program, hvor medlemmerne skal orientere sig om forholdene i Paamiut inden for Infrastruktur- og Boligudvalgets samt Familieudvalgets fagområder.

 

Den 7. juni holdes møde med Borgmester Lars Sørensen og Økonomiudvalget i kommunen.

Om eftermiddagen besøger udvalgene samlet seks virksomheder, anlæg og institutioner, foruden at der holdes borgermøde i forsamlingshuset kl. 19.00.

 

Den 8. juni er det særligt det sociale område, der skal belyses, idet der om formiddagen holdes et møde med Socialudvalget. Eftermiddagen er programsat med seks konkrete besøg i byen på forskellige institutioner.

 

Den 9. juni afsluttes orienteringsbesøget med, at medlemmerne sejler fra Paamiut med bagagen fuld af viden og erfaringer fra en af de grønlandske kommuner til brug for det videre arbejde i Landstinget.

 

Til orientering deltager følgende medlemmer af landstinget:

Godmand Rasmussen, Atassut, Formand, Landstingets Infrastruktur- og Boligudvalg

Agathe Fontain, Inuit Ataqatigiit, Formand, Landstingets Familieudvalg og medlem af Landstingets Infrastruktur- og Boligudvalget

Esmar Bergstrøm, Demokraterne, medlem af Landstingets Infrastruktur- og Boligudvalg og Landstingets Familieudvalg

Kim Kielsen, Siumut, suppleant i Landstingets Infrastruktur- og Boligudvalg.