Pressemeddelelse fra Landstingets Kultur- og Uddannelsesudvalg

13.02.2007

Pressemeddelelse fra Landstingets Kultur- og Uddannelses­udvalg

 

Det skal hermed meddeles, at de to medlemmer af landstingets Kultur- og Uddannel­sesudvalg, udvalgsformand Juliane Henningsen samt udvalgsmedlem Jens B. Frederik­sen, ikke som oprindeligt planlagt deltager i Landsstyremedlem Tommy Marøs studie­rejse til Hawaii den 8.- 20. februar 2007.

 

Årsagen er, at udvalget har modtaget afslag på rejseansøgningen fra et flertal i Lands­tingets Formandskab. Baggrunden for afslaget er, at det ud fra en samlet betragtning synes tvivlsomt, om politikernes udbytte af studierejsen vil kunne stå mål med de for­udsete omkostninger samt, at det oplyste program i højere grad synes at henvende sig til fagligt specialiseret personale og udviklingseksperter snarere end politiske beslut­ningstagere samt endelig, at det ikke er et enigt udvalg, men et udvalgsflertal på tre medlemmer der har genansøgt om de to medlemmers deltagelse i studierejsen.

 

For yderligere information ¿ kontakt udvalgets formand Juliane Henningsen på tele­fon: 48 81 48. Udvalgsmedlem Jens B. Frederiksen kan træffes på telefon: 54 71 97.