Dagsorden

14. mødedag, onsdag den 9. maj 2012, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 11:00 til 12:00.
( Jvf. § 37 stk. 5.)
()

Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 45
Forslag til: Inatsisartutbeslutning om, at Inatsisartut godkender, at Grønland påtager sig værtskabet for Arctic Winter Games i 2016, og at der på finanslov 2013 og i overslagsårene afsættes midler hertil.
(Naalakkersuisoq for Familie, Kultur, Kirke og Ligestilling)

Imm./pkt.: 129
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges til EM12 at fremlægge en redegørelse, der kortlægger hvor mange unge under 25, der i dag hverken er uddannelses- eller arbejdsmarkedsparate. Redegørelsen bør derudover undersøge mulighederne for at systematisere og målrettet den indsats, der kan ydes i regi af Piareersarfik over for marginaliseringstruede unge.
(Medlem af Inatsisartut Akitsinnguaq Olsen, Siumut)

Imm./pkt.: 108
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Inatsisartut tilslutter sig Vestnordisk Råds rekommandation nr. 5/2011, rekommandationen lyder som følger:
Vestnordisk Råd opfordrer regeringerne i Island, Færøerne og Grønland til at søge en løsning af lovliggørelsen af de vestnordiske landes borgeres mulighed for at indføre fødevarer til privat brug ved rejser og transit mellem Island og Grønland og Færøerne.
(Delegationsformand Josef Motzfeldt)

Imm./pkt.: 109
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Inatsisartut tilslutter sig Vestnordisk Råds rekommandation nr. 6/2011, rekommandationen lyder som følger:
Afholdelse af en konference til belysning af de vestnordiske landes musiktraditioner og muligheder for uddannelse til gavn for de vestnordiske lande.
(Delegationsformand Josef Motzfeldt)

Imm./pkt.: 10
Politisk Økonomisk Beretning.
(Medlem af Naalakkersuisut for Finanser)

Imm./pkt.: 46
Gælds- og investeringsstrategi.
(Medlem af Naalakkersuisut for Finanser)