Dagsorden

7. mødedag, onsdag den 25. april 2012, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 11:00 til 12:00.
( Jvf. § 37 stk. 5.)
()

Imm./pkt.: 55
Udvalgets ændringsforslag vedtaget
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at sørge for, at der i løbet af 2013 etableres alternative senderanlæg som erstatning for den udfasede mellembølgesender.
(Medlem af Inatsisartut Debora Kleist, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 93
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at foreslå, at der på Finansloven for 2013 afsættes yderligere 3 millioner kroner om året til filmstøtte i forhold til det på Finansloven for 2012 gældende niveau.
(Medlem af Inatsisartut Doris Jakobsen, Siumut)

Imm./pkt.: 65
Ændringsforslag fra Naalakkersuisut vedtaget
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut at arbejde for at fremme valgdeltagelsen til Inatsisartutvalg blandt grønlandske studerende, der midlertidigt er flyttet til udlandet i uddannelsesøjemed.
(Medlem af Inatsisartut Andreas Uldum, Demokraterne)

Imm./pkt.: 85
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges om at gøre en tidlig indsats for at give kommende og nybagte forældre mulighed for behandling af deres misbrug af hash og alkohol under graviditet og under amning, således barnets sundhed under graviditet og det tidlige barndom kan sikres samt at der skal ske opfølgning efter endt behandling med henblik på vidensopbygning.
(Medlem af Inatsisartut Aleqa Hammond & Ruth Heilmann, Siumut)