Dagsorden

mandag den 22. October 2018, kl. 11:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
Formandskabet for Inatsisartut

Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at tage kontakt til den danske regering med henblik på at udvirke en ændring af § 20, stk. 2, i Kriminallov for Grønland, således at overtrædelser, eller nærmere angivne alvorlige overtrædelser, af lovens § 99 om ærefornærmelse skal være undergivet betinget offentlig påtale.
Medlem af Inatsisartut Steen Lynge, Demokraatit

Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at fremlægge en redegørelse til EM 2019, som beskriver og analyserer om de nugældende boligsikringsreglers indkomstafhængighed konsekvent er målrettet til dem, der har størst økonomisk behov. Herunder også om ordningen sikrer at den enkeltes boligs reelle driftsomkostninger imødekommes. Redegørelsen skal ligeledes indeholde konkrete forslag og anbefalinger til en sammenhængende løsning, af de af Skatte og Velfærdskommissionen beskrevne samspilsproblemer på boligsikringsområdet.
Medlem af Inatsisartut Tillie Martinussen, Samarbejdspartiet

Imm./pkt.: 146
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges, til EM19 at fremlægge en redegørelse, der belyser fordele og ulemper ved indførelse af krav om formelle ledelseskompetencer i forbindelse med varetagelse af skolelederstillinger i Folkeskolen.
Medlem af Inatsisartut Sofia Geisler, Inuit Ataqatigiit