Dagsorden

7. mødedag, onsdag den 27. May 2020, kl. 10:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 37-5x
Partilederrunde.
Tidsrummet fra kl. 10:00 til 13:00.

Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
Formandskabet for Inatsisartut

Imm./pkt.: 33
1. beh. 15/10-2019
Punkterne 33 og 53 1. behandlet i sammenhæng

Ændringsforslag 2. beh. fremsat af et enigt udvalg vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at fremsætte forslag til ændring af § 9, stk. 1, i Inatsisartutloven om pædagogisk udviklende tilbud til børn i førskolealderen, således at børn af forsørgere, som begge er udearbejdende eller studerende, gives samme prioritering på ventelisten til pladser i kommunal daginstitution eller dagpleje, som børn af en enlig forsørger, som er udearbejdende eller under uddannelse.
(Siumuts medlemmer af Inatsisartut)

Imm./pkt.: 53
1. beh. 15/10-2019
Punkterne 33 og 53 1. behandlet i sammenhæng.

Ændringsforslag 2. beh. fremsat af et enigt udvalg vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at fremsætte forslag til ændring af Inatsisartutloven om pædagogisk udviklende tilbud til børn i førskolealderen. Lovændringen skal sikre, at børn af grønlandske studerende i udlandet prioriteres forud for andre på ventelisten til en plads i kommunal daginstitution eller dagpleje, såfremt den studerende kan fremvise en underskrevet ansættelseskontrakt med en virksomhed eller myndighed i Grønland.
Medlem af Inatsisartut Malene Vahl Rasmussen, Demokraterne

Imm./pkt.: 211
1. beh. 7/11-2019
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at undersøge, hvorledes den fremtidige opretholdelse af den grønlandske hunderace samt hunde-slædevæddeløb som en del af vores kultur kan sikres. Relevante interessenter skal inddrages i udarbejdelsen af undersøgelsen, der ønskes omdelt til Inatsisartut.
Medlem af Inatsisartut Doris J. Jensen, Siumut