Dagsorden

30. mødedag, tirsdag den 26. november 2013, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 121
Beslutningsforslag om at Naalakkersuisut pålægges at arbejde for, at nye virksomheder slipper for at betale selskabsskat det første år, således at de får en lettere start.
(Medlemmer af Inatsisartut, Knud Kristiansen og Gerhardt Petersen, Atassut)

Imm./pkt.: 127
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at kontakte den danske stat med henblik på at få afdækket mulighederne for at Grønland kan få en candidate/compliant country status i Extractive Industries Transparency Initiative (EITI).
(Medlem af Inatsisartut Doris Jakobsen, Siumut)

Imm./pkt.: 132
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at etablere en helårs - ugentlig flyrute mellem Narsarsuaq og Keflavik med en underskudsgaranti fra 1. januar 2014.
(Siumutgruppen i Inatsisartut)

Imm./pkt.: 58
Forslag til forespørgselsdebat om, hvordan vi fremadrettet kan forbedre forholdene for udviklingshæmmede ved at tilbyde et kompetencegivende uddannelsesforløb, forbedrede muligheder for skånejobs og forbedrede mu-ligheder for at bo med ligesindede i bofællesskaber.
(Medlem af Inatsisartut Agathe Fontain, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 26
Forslag til forespørgselsdebat om fordele og ulemper ved indsættelse af havbaserede produktionsanlæg til afhjælpning af kapacitetsproblemerne inden for fiskeindustrien, for derved at opnå en bedre kommerciel udnyttelse af fiskemulighederne i Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Jens Immanuelsen, Siumut)