Dagsorden

11. mødedag, onsdag den 4. May 2022, kl. 10:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 37-7
Spørgetime.
( Jvf. § 37 stk. 7.)
Liste over spørgetimen kan ses under dokumenter

Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
Formandskabet for Inatsisartut

Imm./pkt.: 115
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en redegørelse med henblik på at afdække, hvordan lovgivning og administrative strukturer mv. kan indrettes for at sikre hjemmehørende bestemmende indflydelse i selskaber der arbejder inden for turismen. Redegørelsen skal omdeles senest til FM2023.
Siumut Inatsisartut gruppe

Imm./pkt.: 76
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut at udarbejde en redegørelse om, hvordan vi kan sikre en økonomisk tryg tilværelse for borgere, der får en kræftdiagnose eller en anden livstruende sygdom. Redegørelsen skal indeholde den sygdomsramtes oplevelse af økonomiske problemer samt de nuværende regler og disses begrænsninger og muligheder for økonomisk hjælp for den sygdomsramte og dennes familie. Redegørelsen skal omdeles til Inatsisartut inden FM 2023.
Medlem af Inatsisartut Nivi Olsen, Demokraterne

Imm./pkt.: 44
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at færdiggøre og fremlægge undersøgelsen vedrørende Nationalstadion som en arbejdsgruppe, der blev nedsat i forbindelse med vedtagelsen af EM2019/32, skulle udarbejde. Undersøgelsen skal senest fremlægges til FM2023.
Medlem af Inatsisartut Anders Olsen, Siumut

Imm./pkt.: 92
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en analyse der omhandler konsekvenserne for fiskerne og samfundet hvis det olympiske fiskeri efter hellefisk udvides til at omfatte fartøjer på op til 9 meter længde over alt. Konsekvensanalysen skal afleveres til Inatsisartut senest ved FM2023.
Siumut Inatsisartut gruppe